top of page
image00003.jpeg

Over

Stichting Geloof in Groningen

Stichting 'Geloof in Groningen' ondersteunt o.a. het missionaire (zendings)werk in van Bert & Christa Noteboom. Om hen te kunnen onderhouden, maar ook om andere vormen van support in dit missiewerk te geven, is deze stichting actief. Ons doel is u te informeren over het werk dat ze mogen doen, hen te onderhouden en hen te supporten in gebed en betrokkenheid. 

Jaaroverzicht 2023 (klik op PDF)

Wie zijn Bert en Christa Noteboom?

'Vroeger' was Bert dirigent van twaalf koren, tot hij de overtuiging kreeg dat God hem ergens anders in wilde zetten. Hij werd bij christelijke gemeente De Wegwijzer in Almere aangenomen als jeugdevangelist. Het werk in Almere groeide door en Bert mocht gaan pionieren in Almere Haven, waar hij in 2014 aangesteld werd als wijkpastor. In de jaren daarna groeide zijn bediening door als missionair voorganger in de stad. Bert spreekt op veel plekken in het land over God en dirigeert hij christelijk koor Jigdaljahu in Barendrecht en de Mannenzang in Katwijk. Sinds eind 2019 is Bert betrokken bij het zoeken naar mogelijkheden om het Evangelie van Jezus Christus zichtbaar(der) te maken in Noordoost-Groningen. In 2022 werd duidelijk dat God hem en zijn gezin in die regio wil inzetten. 

Christa studeerde Godsdienst Pastoraal Werk en heeft gewerkt als jeugdwerkadviseur bij het LCJ. Ze is zich daarna vooral gaan focussen op het gezin en op de verschillende werkzaamheden die nodig waren in het missionaire werk, zoals vormgeving, ontwikkelen van kinderprogramma's, aansturen van een team, een jongerenkerngroep leiden, etc. Ook was ze als schrijver betrokken bij Zij Lacht, een website die vrouwen wil inspireren in hun geloof. Van 2019 tot 2023 werkte ze bij de HGJB als (eind)redacteur, schrijver en ontwikkelaar van kinderprogramma's. Christa geniet ervan om haar ontdekkingen uit de Bijbel en de stille momenten met God op te schrijven. Deze zijn terug te lezen op haar blogpagina Zuiver Zilver

Samen hebben ze drie kinderen: Joshua (2007), Joëlle (2008) en Judah (2015). 

AnyConv_edited.jpg
uitleg logo.png
bottom of page