top of page
  • Foto van schrijverBert Noteboom

Breng 'Geloof in Groningen' onder de pannen!


In Finsterwolde, aan de noordoostgrens van Groningen, staat een prachtige, oude graanschuur. Vroeger werd daar de oogst binnengebracht en nog weer later diende het als stal voor schapen en paarden. We dromen ervan om déze schuur om te bouwen tot een multifunctioneel zalencentrum, waar de oogst van God binnengebracht mag worden – een plek waar de (nieuwe) schapen van onze goede Herder voeding zullen ontvangen. We dromen van een missionair centrum, waarin het geloof in Jezus Christus gefaciliteerd wordt voor Finsterwolde en omgeving.

Helaas stond het dak van deze in 1883 gebouwde schuur op instorten. Inmiddels is begonnen aan het herstel van dit nieuwe onderdak voor missionaire activiteiten. Ook u kunt daar een dakpan aan bijdragen! Voor maar €15,- sponsort u al één van de 15.000 pannen!

In het missionaire zalencentrum zullen tal van activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen gehouden gaan worden, zoals bijbelcursussen, KinderBijbelClubs, jongerenevents, groeigroepen en missionaire inspiratiemomenten voor gelovigen. Bert Noteboom: ‘Hier in de ‘graanrepubliek’ wordt ontzettend veel graan geproduceerd. Nu maken we de zaal klaar om hopelijk een heel andere oogst binnen te halen. Als het graan in de aarde valt en sterft, brengt ze veel vrucht voort. Hoe zou het zijn als het Evangelie in de harten van mensen uit Finsterwolde en omgeving valt? We gaan het hier hopelijk meemaken! We bidden dat het zaad van het Evangelie veel vrucht mag voortbrengen, zodat hier een grote oogst zal worden binnengehaald!’ 

237 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page